Προσφορά για τον Νοέμβριο

Επωφεληθείτε της ειδική προσφοράς για τον Νοέμβριο και κάντε το νέο σας ζευγάρι πληρώνοντας μόνο τον σκελετό!

 1. Επιλέξτε τον σκελετό που σας αρέσει ανάμεσα σε περισσότερες από 1,000 επιλογές μας. Στη συλλογή μας θα βρείτε κορυφαίους οίκους μόδας όπως Gucci, Fendi, Prada, Tom Ford, Balenciaga και Versace, designer brands όπως Moschino, Emporio Armani, Lacoste, Mont Blanc, Carolina Herrera, David Beckham, αλλά φυσικά και τα πασίγνωστα brand όρασης Ray-Ban, Persol & Oakley όπως και ποιοτικές οικονομικές επιλογές από τα brand Valeur Lunettes και Vistan.
 2. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή στείλτε μας online τη πρόσφατη συνταγή σας για να επαληθεύσουμε ότι η προσφορά σας καλύπτει και για τον χρόνο παράδοσης. Εάν δεν έχετε πρόσφατη συνταγή, ελάτε με το ζευγάρι γυαλιών οράσεως που ήδη έχετε για να διασταυρώσουμε εάν σας καλύπτει με έναν δωρεάν έλεγχο όρασης (κλείστε ραντεβού εδώ).
 3. Παραλάβετε τα γυαλιά σας από το κατάστημα αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τη 1μ.μ.*7 ή τα στέλνουμε δωρεάν *7 στον χώρο σας.

Διευκρινίσεις προσφοράς και συχνές ερωτήσεις

 1. Τι ποιοτικά χαρακτηριστικά έχουν οι φακοί της προσφοράς;
  Πρόκειται για υδρόφοβους, λιπόφοβους και αντιστατικούς οργανικούς φακούς δείκτη διάθλασης (δ.δ.) 1,56. Αποβάλλουν δηλαδή γρηγορότερα τα λιπίδια, τα σταγονίδια ή τα στοιχεία σκόνης που θα προσκολληθούν στην επιφάνεια τους από ότι οι απλοί επιστρωμένοι φακοί. Ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους, την αντοχή τους στην φθορά της καθημερινής χρήσης, και είναι πιο λεπτοί από αντίστοιχες προσφορές του ανταγωνισμού (με δ.δ. 1,50). Με την απόδειξη, σας παρέχουμε δύο χρόνια εγγύηση για αναλλοίωτες επιστρώσεις και διόρθωση.
 2. Μπορώ να διαλέξω όποιον σκελετό επιθυμώ;
  Ναι! Όλοι οι σκελετοί οράσεως μας συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά. Ωστόσο, σε υποπεριπτώσεις μεγάλων θετικών βαθμών για μεγάλους σκελετούς ίσως χρειαστεί ειδική παραγγελία και προκύψει μία σχετική επιβάρυνση.
 3. Η προσφορά καλύπτει όλους τους βαθμούς;
  Όχι, η προσφορά αφορά διόρθωση μέχρι 4 βαθμούς μυωπίας ή υπερμετρωπίας καθώς και ελαφρές διορθώσεις αστιγματισμού.
 4. Έχουν φίλτρα για την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία;
  Όχι, αλλά για όσο ισχύει η προωθητική ενέργεια, μπορείτε να προσθέσετε προστασία για το επιβλαβές μπλε φως με μόλις +20€, σε περίπτωση που η συνταγή σας ανήκει στην κατηγορία των φακών της προσφοράς.
 5. Μπορώ να διαλέξω όποιο εργοστάσιο φακών επιθυμώ;
  Η προωθητική ενέργεια αφορά αποκλειστικά φακούς από συγκεκριμένο συνεργαζόμενο εργοστάσιο για το διάστημα της ενέργειας. Για τους κατασκευαστές Essilor, Tokai, Nikon, Hoya & Zeiss ισχύουν οι κατά καιρούς εκπτώσεις του τιμοκαταλόγου μας.
 6. Ισχύει και για πολυεστιακούς φακούς;
  Όχι, για τα πολυεστιακά και μεσο-κοντινά γυαλιά ισχύουν ξεχωριστές προσφορές και ξεκινάνε από 160€.
 7. Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμα;
  Από την στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, το νέο ζευγάρι γυαλιών σας θα είναι έτοιμο εντός 48 ωρών. Το κατάστημα μας διαθέτει απόθεμα ασφαλείας στους περισσότερους βαθμούς και μπορεί να σας τα εφαρμόσει αυθημερόν αλλά λόγω αυξημένης ζήτησης και σειράς προτεραιότητας, ενδέχεται να χρειαστούν μέχρι δύο εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να αποσταλούν στον χώρο σας δωρεάν, εφόσον η αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των 50€.
 8. Δικαιούμαι χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ; Μπορώ να τα εξαργυρώσω με την προσφορά;
  Φυσικά, εφόσον δικαιούστε επιδότηση γυαλιών από τον ΕΟΠΠΥ, μπορείτε να εξαργυρώσετε το επίδομα συνδυαστικά με τη προσφορά! Κάθε ασφαλισμένος δικαιούται 100€ κάθε τέσσερα χρόνια. Τα Οπτικά Αβράμης είναι συμεμβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ και με την εκτέλεση της παραγγελίας σας, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την καθοδήγηση για την πίστωση των 100€ στον λογαριασμό σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 9. Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά;
  Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.

AvramisOptics

210-3310488
[email protected]

Κατάστημα Ερμού

Ερμού 7, Σύνταγμα (εντός στοάς πλησίον Zara)
210-3310488
Δευτ.-Παρ. 10:00-21:00
Σάββατο 10:00-18:00
[email protected]