Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

10 Λόγοι για να μας επιλέξετε

Προτεραιότητα στην εξυπηρέτησηΗ κοινότητα μας είναι το κύριο μέλημα μας. Θέλουμε να μένουν πάντοτε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η αντίληψη της μοναδικότητας του κάθε πελάτη και η σωστή συμβουλευτική βάσει των ατομικών προτιμήσεων του είναι ο κινητήριος μοχλός μας.

Εξειδικευμένες υπηρεσίεςΔιαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη αίθουσα οπτομετρίας για τον έλεγχο της όρασης όσο και την εκμάθηση χρήσης φακών επαφής. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ο κάθε χρήστης παίρνει τους φακούς επαφής ή τα γυαλιά οράσεως που ταιριάζουν στην ανατομία του ματιού του και τις ανάγκες της καθημερινότητας του πραγματικά.

Φυσική διαχρονική παρουσίαΤο φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού με δυναμική παρουσία από το 2005. Διαθέτει χιλιάδες γυαλιά οράσεως και ηλίου σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο και ευχάριστο χώρο 200 τ.μ.. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει διαθέτει κεντρικές αποθήκες 160 τ.μ. για την συνεχή ανανέωση του αποθέματος των παρεχόμενων προϊόντων.

Η τεχνολογία στο πλευρό σαςΟ εκσυγχρονισμός είναι βασικός πυλώνας για να παρέχουμε τη βέλτιστη και ταχύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας υπόκειται σε συνεχείς αναβαθμίσεις ακολουθώντας πάντς τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Στόχος είναι η ευελιξία και η ικανοποίηση των αναγκών σας όπου και αν βρίσκεστε.

Αυθεντικά και ετοιμοπαράδοτα προϊόνταΣυνάπτουμε αποκλειστικές συνεργασίες με τους επίσημους κατασκευαστές με σκοπό την γνησιότητα όλων των προϊόντων μας. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των γυαλιών και φακών επαφής που εμπορευόμαστε είναι σε απόθεμα προς αποφυγή καθυστερήσεων σρτις παραγγελίες σας.

Ασφάλεια & προστασία προσωπικών δεδομένωνΣυμμορφωνόμαστε με το κανονισμό λειτουργίας GDPR, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος. Γίνεται χρήση μόνο των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για τη διεκπεραίωση μίας παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βασίζεται στις τελευταίες τεχνολογικές αναβαθμίσεις κάνοντας χρήση ύψιστων πρωτοκόλλων και κρυπτογραφημένων δικτύων. Δεν κρατάμε αρχείο καρτών ενώ οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς με τις υπηρεσίες μας.

Οικονομία, αποκλειστικές προσφορές και ξεκάθαρες χρεώσειςΠαρέχουμε οικονομικά πακέτα προσφορών με προτεραιότητα τη ζήτηση. Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα στις τιμές μας και μεριμνούμε για τη διατήρηση προσφορών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι τιμές του ηλεκτρονικού και του φυσικού καταστήματος είναι οι ίδιες. Σκοπός είναι η βελτίωση της όρασης και των εξατομικευμένων αναγκών σας με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας.

Άμεσα και ελάχιστα μεταφορικάΕλάχιστα μεταφορικά για παραγγελίες κάτω των 50€ και μηδενικά σε παραγγελίες άνω των 50€. Έχουμε μεριμνήσει για τη μικρότερη πιθανή οικονομική επιβάρυνση σας για την αποστολή των αγορών σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε είστε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Εταιρική κοινωνική ευθύνηΚάθε χρόνο ένα κομμάτι των εσόδων μας προορίζεται για κοινωνική δράση. Η πανδημία αποτέλεσε ορόσημο για την αύξηση του συγκεκριμένου κονδυλίου με σκοπό να το διευρύνουμε και να το σταθεροποιήσουμε. Κύρια μέριμνα μας είναι ο συνάνθρωπος.

Ελληνική φερέγγυα επιχείρησηΗ φερεγγυότητα μας διακρίνει. Από το 2005 συνάπτουμε συνέργειες με εξωτερικό αλλά αποτελούμε μία αμιγώς ελληνικού χαρακτήρα επιχείρηση. Συγκεκριμένα, απασχολούμε συνολικά 26 υπαλλήλους από τους οποίους οι 16 απασχολούνται άμεσα και υπόλοιποι 11 έμμεσα από ευρεία γκάμα επιστημονικών κλάδων και συνεργατών.

Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτησή μας μπορείτε να αποστείλετε μέσω e-mail οποιαδήποτε τυχόν παράπονα στο [email protected]