Swipe to the left

Ο πρώτος φακός επαφής που γνωρίζει το φως!

By G.A. 3 months ago 1748 Εμφανίσεις

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ACUVUE® OASYS WITH TRANSITIONS™ LIGHT INTELLIGENT TECHNOLOGY™

Ο ACUVUE® OASYS with Transitions™, ο 1ος στο είδος του φακός επαφής που προσαρμόζεται γρήγορα και συνεχώς εξισορροπώντας την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στο μάτι τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, φιλτράρει το μπλε φως** και εμποδίζει τις επιβλαβείς UV ακτίνες2,4.

Τι είναι η επιβλαβής μπλε ακτινοβολία και πώς μπορούμε να προφυλαχθούμε από αυτή;

By G.M. 4 months ago 1511 Εμφανίσεις

Κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή με φυσικές ή τεχνητές πηγές φωτός, όπως ο ήλιος, οι λαμπτήρες LED, οι υπολογιστές και άλλα πολλά, τα μάτια μας εκτίθενται, μεταξύ άλλων, σε μπλε φως, το οποίο και θεωρείται εν μέρει επικίνδυνο γιατί απαρτίζεται από μικρότερα μήκη κύματος με περισσότερη ενέργεια από το υπόλοιπο ορατό φάσμα φωτός.

5 Iconic Women, 5 Iconic Sunglasses

By Marina 6 months ago 3163 Εμφανίσεις

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούσαν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας και του στυλ… Και τα διάσημα είδωλα, οι ντίβες των δεκαετιών 50s, 60s και 70s φαίνεται πως το γνώριζαν καλά αυτό… Γυναίκες που έγιναν μύθοι, η κάθε μια με το δικό της στυλ και τη δική της προσωπικότητα που ακόμη και σήμερα αποτελούν έμπνευση… Έμπνευση για σχεδιαστές, αλλά και για εμάς που θέλουμε μια δόση από το παλιό glamour που αντιπροσωπεύουν! Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο είδος γυαλιών που εκείνες επέλεγαν, κάνοντας το να μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο.

Αστιγματισμός

By Nafsika 9 months ago 2191 Εμφανίσεις

Μια πιο περίπλοκη διαθλαστική ανωμαλία καθώς οφείλεται σε συγκεκριμένες μοίρες του ματιού.

Πρεσβυωπία

By Nafsika 9 months ago 2139 Εμφανίσεις

Η κατάσταση κατά την οποία ένας οφθαλμός αδυνατεί να εστιάσει σε κοντινά αντικείμενα λόγω ηλικίας.

Υπερμετρωπία

By Nafsika 9 months ago 2020 Εμφανίσεις

H διαθλαστική ανωμαλία κατά την οποία ο οφθαλμός έχει λιγότερη δύναμη από όση χρειάζεται για το δεδομένο μήκος του.

A Ray Of Spring!

By Marina 9 months ago 1483 Εμφανίσεις

H Άνοιξη έχει κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της, φτιάχνοντας τη διάθεση και αναπτερώνοντας το ηθικό μας… Κάθε φορά όμως που έρχεται μια νέα εποχή, αναπόφευκτα ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αλλαγή της γκαρνταρόμπας καθώς και με τις νέες τάσεις της μόδας! Οι εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο βρίσκονται σε εξέλιξη ή έρχονται στο τέλος τους και φυσικά θέλουμε να παραμένουμε on trend! Χωρίς βέβαια να χάνουμε τα στοιχεία της προσωπικότητας μας… Οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ενημερωνόμαστε για αυτά που οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές προστάζουν και να ενσωματώσουμε στο δικό μας στυλ ότι μας ταιριάζει.

Μυωπία

By Nafsika 9 months ago 2029 Εμφανίσεις

Η διαθλαστική ανωμαλία κατά την οποία ο οφθαλμός έχει περισσότερη δύναμη από όση χρειάζεται για το δεδομένο μήκος του

Αμετρωπία

By Nafsika 9 months ago 3265 Εμφανίσεις

Όταν ο οφθαλμός αδυνατεί να σχηματίσει την εικόνα ενός μακρινού αντικειμένου πάνω στον αμφιβληστροειδή.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό «LoveAvramiSales»

By Admin 2 years ago 1299 Εμφανίσεις

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, που είναι εγγεγραμμένος χρήστης του INSTAGRAM, για να συμμετέχει στο Διαγωνισμό (εφεξής ο «Συμμετέχων») θα πρέπει, κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού να επισκεφτεί στον ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ https://www.instagram.com/avramisoptics/ , στο post του συγκεκριμένου διαγωνισμού, να κάνει like, tag 2 φίλους και να αφήσει σχόλιο με το hashtag #LoveAvramiSales.