ΦΑΟS: Το brand γυαλιών ηλίου που εξυμνεί την ηλιοφάνεια της Ελλάδας

“Made in bright sunshine”

Ο ελληνικός ήλιος είναι ένα από τα διασημότερα στοιχεία της Ελλάδος και ο λόγος που εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Από την ιστορική μας κληρονομιά, έως τα κρυστάλλινα νερά των θαλασσών μας, όλα φέγγουν πιο έντονα κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Δεν υπάρχει λοιπόν καταλληλότερος τρόπος για να αντικρίσει κανείς κατάματα τον ήλιο παρά με ένα ελληνικό γυαλί ηλίου, ένα ζευγάρι ΦAOS.

1. Ποιο είναι το όραμα και οι αξίες τους;

Όλα τα γυαλιά ηλίου ΦΑΟS είναι χειροποίητα, παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αποσκοπούν όχι μόνο στην τόνωση της τοπικής οικονομίας αλλά και στην ενσάρκωση του ελληνικού τρόπου ζωής στα γυαλιά και τις συσκευασίες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Περαιτέρω, το brand ΦAOS τάσσεται έμπρακτα υπέρ της μετάβασης σε μια πιο eco friendly μόδα και για αυτό είναι σε συνεργασία με κατασκευαστές που παράγουν υπεύθυνα, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανακυκλώνουν τα βιομηχανικά τους απόβλητα και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια στις διαδικασίες παραγωγής τους.

2. Ποια χαρακτηριστικά τα κάνουν να ξεχωρίζουν;

Όλες οι σαρνιέρες είναι πενταπλές, προσφέροντας έως και 40% περισσότερη στιβαρότητα στη χρήση από τις αντίστοιχες που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάθε ζευγάρι γυαλιών ΦAOS έχει δύο χρόνια εγγύηση, γεγονός που αποδεικνύει την πίστη της εταιρείας στα υλικά και τις μεθόδους κατασκευής του προϊόντος.

Βεβαίως, όλα τα γυαλιά ηλίου ΦAOS είναι κοκκάλινα, παράγονται από 100% κορυφαίες ιταλικές και γαλλικές πάστες με δοκιμασμένη αντοχή στον χρόνο και χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος αποχρωματισμού, ενώ οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από τα διεθνώς αναγνωρισμένα και κορυφαία εργοστάσια της Zeiss.

3. Πως πήραν το ονομά τους;

Με έμπνευση που πηγάζει από τη σπάνια ομορφιά της χώρας μας, τα γυαλιά ηλίου ΦAOS ενσαρκώνουν στοιχεία από διάφορους τόπους, εξωτερικεύοντας τα μέσω του σχεδιασμού, των χρωμάτων και της ονοματοδοσίας των προϊόντων.

Τα εφτά πρώτα μοντέλα της φετινή κολεξιόν έχουν αέρα νησιώτικο: Μύκονος, Σαντορίνη, Σύρος, Ικαρία, Κρήτη, Μήλος και Κέρκυρα.

4. Ποια είναι η σημασία του Pattern;

Το χαρακτηριστικό σχέδιο του κύματος ΦΑΟS έχει τριπλή σημειολογία. Αφενός, εσωκλύει το κύμα των ελληνικών θαλασσών που συνοδεύει τον ελληνισμό για αιώνες. Αφετέρου, παραπέμπει τόσο στα σκαλίσματα σε κεραμικά είδη όσο και στις στήλες Ιωνικού ρυθμού της αρχαιοελληνικής εποχής. Τέλος, απεικονίζει αφαιρετικά ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα, όπως άλλωστε είναι και το φως, χάρη στο οποίο βλέπουμε όλα τα ανωτέρω.

5. Ποια είναι η συσκευασία τους;

Μαζί με κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου ΦΑΟS, σας προσφέρουμε ειδική τσάντα, κουτί, θήκη και πανάκι του brand. Η προστατευτική θήκη των γυαλιών είναι φτιαγμένη από eco friendly δέρμα, ενώ τα πανάκια καθαρισμού από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια περισυλλεγμένα από τη θάλασσα.

Επίσης, το εξωτερικό της τσάντας και του κουτιού διακοσμεί ο Ορφικός ύμνος στο φως, σε αγγλικά και ελληνικά.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα εδώ

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας και να τα δοκιμάσετε ζωντανά στην διεύθυνση Ερμού 7, Σύνταγμα Αθηνών, (εντός της στοάς – δίπλα από το Zara ) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103310488 ή στο [email protected].