Προσθήκη στα αγαπημένα
MARIO VALENTINO 1100/C6/0
Κωδικός
1043141
Ανδρικός σκελετός οράσεως MARIO VALENTINO 1100/C6/0 σε τετράγωνο σχήμα της εταιρείας Mario Valentino. Ο σκελετός οράσεως MARIO VALENTINO 1100/C6/0 είναι κοκκάλινος σε καφέ χρώμα με διάφανους φακούς.
Σε απόθεμα
Ειδική Τιμή 100,00 € Κανονική Τιμή 125,00 €
Προτεινόμενη τιμή λιανικής κατασκευαστή: 125,00€ -20%
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών: 100,00 €
Ανδρικός σκελετός οράσεως MARIO VALENTINO 1100/C6/0 σε τετράγωνο σχήμα της εταιρείας Mario Valentino. Ο σκελετός οράσεως MARIO VALENTINO 1100/C6/0 είναι κοκκάλινος σε καφέ χρώμα με διάφανους φακούς. Ο σκελετός συνοδεύεται από αυθεντική θήκη, πανάκι και πιστοποιητικά γνησιότητας όπως και όταν αυτά αποστέλλονται από τον προμηθευτή και μπορεί να αλλάζουν ανά μάρκα ή κολεξιόν.
Δώρο οι οφθαλμικοί φακοί
Αποκτήστε τα νέα σας γυαλιά με υδρόφοβους, λιπόφοβους και αντιστατικούς οργανικούς φακούς δωρεάν! Αυτοί οι ποιοτικά ανώτεροι φακοί, καθαρίζονται πιο εύκολα και είναι λεπτότεροι σε σύγκριση με αντίστοιχες προσφορές του ανταγωνισμού. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μάθετε περισσότερα εδώ. εδώ.

Κοκκάλινος Σκελετός
Οι κοκκάλινοι σκελετοί αποτελούν μια κλασική και διαχρονική επιλογή. Η κατασκευή τους προσφέρει μεγάλη αντοχή και ασφάλεια σε μικρο-ατυχήματα ενώ παράλληλα επισκευάζονται πιο εύκολα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε νέους φακούς, οι κοκκάλινοι σκελετοί μπορούν να "κρύψουν" το πάχος του φακού σε συνταγές με υψηλές μυωπία προσφέροντας το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Μάρκα | Mario Valentino |
---|---|
Φύλο | Ανδρικό |
Ηλικία | Ενηλίκων |
Απόχρωση | Καφέ |
Υλικό Σκελετού | Κοκκάλινο |
Τύπος Σκελετού | Τετράγωνο |
Χρώμα Φακών | Διάφανο |