Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Μειωμένες τιμές - LIUJO - Dsquared - Asterix - Leo - Jimmy Choo - MCQ - Miu Miu - Nemo - Dior

Δείτε περισσότερα από 500 γυαλιά ηλίου και οράσεως με μειωμένες τιμές, έως και -70% από τις προτεινόμενες τιμές του κατασκευαστή και επωφεληθείτε με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€!
Η Dsquared2 ιδρύθηκε το 2006. Ο τομέας δραστηριότητας της εταιρείας περιλαμβάνει την παραγωγή ενδυμάτων, αξεσουάρ (όπως γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως) και παπουτσιών για γυναίκες, νέους, αγόρια, παιδιά και βρέφη.
Ο Jimmy Choo είναι ένας βρετανικός οίκος πολυτελούς μόδας που ειδικεύεται σε παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα. Η εταιρεία, "J. Choo" ιδρύθηκε το 1996 και υπήρξε η αγαπημένη της πριγκίπισσας Νταϊάνας και της Ουαλίας.
Η "MCQ" είναι μια διαφορετική και πιο value for money σειρά γυαλιών του Alexander McQueen. Ο βρετανικός οίκος μόδας πολυτελείας ιδρύθηκε από τον σχεδιαστή Alexander McQueen το 1992. Η σημερινή δημιουργική του διευθύντρια είναι η Sarah Burton. Ανήκει στον όμιλο της Kering.
Η Miu Miu είναι μια ιταλική μάρκα υψηλής μόδας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, η οποία είναι θυγατρική της Prada. Η Miu Miu ιδρύθηκε το 1993 από τη Miuccia Prada και από τότε τα κεντρικά της βρίσκονται στο Παρίσι.
Η "Christian Dior" είναι μια γαλλική εταιρεία ειδών πολυτελείας. Ιδρύθηκε το 1946 από την σχεδιάστρια Christian Dior. Σήμερα σχεδιάζει και εμπορεύεται δερμάτινα είδη, γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως, αξεσουάρ μόδας, υποδήματα, κοσμήματα, ρολόγια και πολλά άλλα.
Φίλτρα

Προϊόντα 1-24 από 30

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Φίλτρα

Προϊόντα 1-24 από 30

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση