Μένουμε σπίτι! Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες > 25€

Order Cancellation

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στην απαρακάτω περίπτωση :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ -> Καλάθι ώστε να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας και να τα διαγράψετε. Σε περίπτωση που έχετε φτάσει στο τελευταίο στάδιο, πριν την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας πρίν πατήσετε το ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, μπορείτε να ακολυθήσετε την παραπάνω διαδικάσί ακαι να διαγράψετε τα είδη απο το καλάθι σας. Κάνοντας "κλικ" στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο web site μας.

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Για να προβείτε σε επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο +30 210 3310488 ή με e-mail στο [email protected] . Εάν η εταιρεία δεν είναι ενήμερη για την επιστροφή του προϊόντος, τότε δε θα δεχτεί την επιστροφή.

Για προϊόντα Φακών Επαφής και Υγρά Φακών Επαφής επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον

  • Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από οποιοδήποτε δώρο, αυτονόητη είναι και η επιστροφή του δώρου αυτού μαζί με το προϊόν.
  • Συνοδεύεται από το φορολογικό στοιχείο αγοράς (απόδειξη-τιμολόγιο).

Για προϊόντα Γυαλιών Ηλίιου και Οράσεως επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον

  • Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή. να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί τα ειδικά ταμπελάκια της εταιρείας μας ή του εργοστασίου, ούτε να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πλέον της δοκιμής, ούτε έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση ή επέμβαση όπως λ.χ. να έχουν αλλαχθεί οι φακοί.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από οποιοδήποτε δώρο, αυτονόητη είναι και η επιστροφή του δώρου αυτού μαζί με το προϊόν.
  • Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά του προϊόντος όπως η θήκη και το φορολογικό στοιχείο αγοράς (απόδειξη-τιμολόγιο).

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται με ασφάλεια και σωστά συσκευασμένα, ώστε να μην προκληθούν φθορές κατά την μεταφορά τους. Τα επιστραφέντα είδη θα πρέπει να αποστέλλονται με την ACS. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά για επιστροφή στην εταιρεία μας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση και το άθικτο της συσκευασίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

1