Υπέροχες Ιδέες Δώρων για το Πάσχα: Ανανεωμένες Συνήθειες και Εμπνευσμένες Επιλογές σε γυαλιά ηλίου για μικρούς και μεγάλους.

Το Πάσχα πλησιάζει και ο κατάλληλος καιρός να σκεφτούμε για τα δώρα που θέλουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα έφτασε. Αναζητώντας πέρα από τα παραδοσιακά αυγά και λαμπάδες, μπορούμε να ανακαλύψουμε μια πληθώρα δώρων που αποπνέουν δημιουργικότητα και αγάπη με την εγγύηση των οπτικών Αβράμης. Πάντα ο νονός και η νονά έρχονται σε δύσκολη θέση για το τι δώρο να διαλέξουν για το βαφτιστήρι με σκοπό να μην είναι βαρετό και να εντυπωσιάζει.
Mε την αγορά ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου ενηλίκων & ενός παιδικού παίρνετε έκπτωση αξίας μείον είκοσι ευρώ. Κάντε πρώτοι την εγγραφή σας στο newsletter μας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής (κάνοντας κλικ εδώ) και αμέσως μετά θα σας έρθει e-mail με τον εκπτωτικό κωδικό για να ξεκινήσετε τις πασχαλινές σας αγορές. Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους, γιατί μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στην εξοχή με ασφάλεια, χωρίς οι ακτίνες του ήλιου να είναι βλαβερές και ενοχλητικές.

 

Η στιλάτη νονά που μόλις έχει επιλέξει το γυαλί ηλίου της απο τα οπτικά Αβράμης και απολαμβάνει το ποτό της με ηλιόλουστο καιρό τις ημέρες του Πάσχα.

 

4 καταπληκτικές ιδέες για τους Νονούς και τις Νονές 

 

MIU MIU 08ZS/13T06I/53

Τα διάφανα - crystal σχέδια με ανοιχτόχρωμους φακούς ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο και προσφέρουν την ιδανική εναλλακτική στα κλασικά σκούρα γυαλιά, αποκαλύπτουν το βλέμμα μας και μας κάνουν να βλέπουμε τον κόσμο με σέπια απόχρωση. Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου 08ZS της Miu-Miu σε τετράγωνο σχήμα είναι διαθέσιμα σε διάφορες αποχρώσεις όπως crystal pink, crystal yellow και πολλούς άλλους καταπληκτικούς συνδυασμούς.

 


CELINE CL40194U/05A/52

Τα γυαλιά ηλίου που αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας! Τα Celine CL40194U σε total black απόχρωση θα σας συνοδεύσουν σε όλες τις ηλιόλουστες ημέρες με τον καλύτερο τρόπο, μόνο όπως ένα γαλλικός οίκος μόδας ξέρει. Όλη την συλλογή γυαλιών ηλίου Celine θα την βρείτε διαθέσιμη αποκλειστικά στο φυσικό μας κατάστημα Ερμού 7 στο Σύνταγμα.

 

 

SAINT LAURENT SL 692/002/55

Τα SL692 γυαλιά ηλίου της Saint Laurent είναι για τις νονές ή τους νονούς που θέλουν ελαφρύ σκελετό αλλά δεν θέλουν να κάνουν καμία παραχώρηση στο στιλ τους. Κατασκευάζονται με μεταλλικό σκελετό υψηλής ποιότητας και μίνιμαλ σχεδιασμό για να συνδυάζονται εύκολα με κάθε περίσταση.

 


PRADA PR 67ZS/1BC5W1/56

Ένα μοναδικό σχέδιο από τον οίκο μόδας Prada, για τον πιο στιλάτο Νονό! Διαθέτει ξεκούραστους degrade φακούς για να μην κουράζονται ποτέ τα μάτια σας ακόμα και στο έντονο φως. Ένα all time classic γυαλί ηλίου που ξεχωρίζει για την ποιότητά του και την κατασκευή του.

 

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή Γυαλιών Ηλίου για ενήλικες κάνοντας κλικ εδώ

 

Μια μοναδική πασχαλινή προσφορά! Δύο χαμογελαστές μικρές πριγκίπισες που φοράνε το παχαλινό δώρο που τους έφερε ο νονός και η νονά τους, το οποίο δεν είναι άλλο απο τα πολύχρωμα γυαλιά ηλίου που τόσο επιθυμούσαν!

 

4 ξεχωριστά Πασχαλινά Δώρα για τα βαφτιστήρια


RAY-BAN JUNIOR WAYFARER 9066S/712819

Παιδικά γυαλιά ηλίου Ray-Ban 9066S/712819/47 τύπου Wayfarer για τους μικρούς μας ήρωες που πάντα θέλουμε να προστατεύονται από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου χωρίς να θυσιάζουμε το στιλ τους! Διαθέτουν ελαφρύ κοκάλινο σκελετό με degrade φακούς που φέρουν την πιστοποίηση της Ray-Ban.

 

 

VERSACE VK4429U/506587/48

Ένα γυαλί για όλες τις μικρές πριγκίπισσες που θα κάνουν την τις πασχαλινές τους βόλτες στην εξοχή. Ο κόκκινος κοκάλινος σκελετός με τα χρυσά διακριτικά στον βραχίονα που διαθέτουν τα Versace VK4429U, θα γίνει η πιο αξέχαστη πασχαλινή έκπληξη.

 


POLO RALPH LAUREN 9504U/523580/49

Το πιο must γυαλί ηλίου για τους μικρούς μας υπερήρωες. Matt blue απόχρωση σκελετού, μπλε φακοί, τι άλλο να ζητήσει το αγαπημένο σας βαφτιστήρι; Σίγουρα μπορεί να το ταιριάξει φορώντας το με τα Polo Ralph Lauren ρούχα που μπορεί να έχει φυλαγμένα στην ντουλάπα του.

 


VOGUE JUNIOR 2014/276190/45

Είναι ροζ; Ναι. Έχει crystal απόχρωση; Ναι. Έχει degrade ροζ φακούς; Ναι.
Τότε Νονά και Νονέ μην περιμένετε άλλο, μόλις βρήκατε το πιο φανταστικό δώρο που θα ήθελε κάθε κορίτσι να φοράει το Πάσχα.
More Colors, More Vogue Junior!

 

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή παιδικών γυαλιών ηλίου κάνοντας κλικ εδώ.

 

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για όλα τα brands εκτός των Ray-Ban & Oakley ενηλίκων.

Ευχόμαστε να βρείτε το καλύτερο πασχαλινό δώρο για το μικρός σας βαφτιστήρι μέσα από την συλλογή μας. Με μεγάλη μας χαρά θα σας περιμένουμε να δείτε όλα μας τα γυαλιά ηλίου από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα Ερμού 7, Σύνταγμα, Αθήνα (10563). Το εορταστικό ωράριο για το πάσχα είναι Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη 10.00 - 21.00, Μ. Παρασκευή 13.00 - 19.00 & Μ. Σάββατο 10.00 - 15.00.

Η ομάδα των οπτικών Αβράμης εύχεται Καλό Πάσχα σε εσάς & στα αγαπημένα σας πρόσωπα!