Μια μοναδική προσφορά στους αγαπημένους σας φακούς επαφής Bausch and Lomb Ultra σε μηνιαίους και ημερίσιους. Οι φακοί επαφής Ultra με τις

Οι φακοί επαφής Ultra της Bausch + Lomb, σιλικόνης - υδρογέλης είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε αφού με κάθε αγορά κερδίζετε μαγικά δώρα! 

Οι φακοί Ultra της Bausch and Lomb, διαθέτουν δύο καινοτόμες τεχνολογίες που συνεργάζονται για να παρέχουν μία ολοκαίνουργια εμπειρία χρήσης φακών επαφής. Διατηρούν το 96% της περιεκτικότητάς τους σε νερό, για συνεχόμενη χρήση έως και 16 ώρες. Επίσης δημιουργούν ένα πολύ άνετο περιβάλλον που επιτρέπει στην Τεχνολογία Comfort Feel να κάνει την υπέρβαση και να μας προσφέρει μια πολύ ξεκούραστη εμπειρία όρασης.

 

Ultra One Day με δώρο Headphones ακουστικά

Μια μοναδική προσφορά σας περιμένει στα οπτικά Αβράμης με την αγορά δύο συσκευασιών ημερήσιων φακών επαφής Ultra (30 τεμαχίων) παίρνετε Δώρο καταπληκτικά Bluetooth Headset ακουστικά για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκεστε. Θέλετε να κάνετε βόλτα στην φύση ή στην θάλασσα και να ακούτε με τέλεια ποιότητα ήχου το αγαπημένο σας τραγούδι των Abba; Κάντε την καλύτερη επιλογή με Ultra One Day αφού έχουν ειδικά φίλτρα που σας προστατεύουν απο την UV ακτινοβολία ακόμα και κάτω από έντονες συνθήκες φωτισμού. 

Όλοι οι ημερήσιοι φακοί επαφής Ultra της Bausch and Lomb βρίσκονται εδώ.

 

 

Ultra Μηνιαίοι Φακοί Επαφής + Earphones Bluetooth ακουστικά

Οι μαγικές εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί όμως, επειδή στα οπτικά Αβράμης αγαπάμε και τους χρήστες των μηνιαίων φακών επαφής, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας 6 τεμαχίων ή δύο συσκευασιών των 3 τεμαχίων παίρνετε δώρο μικρά και κομψά earphones ακουστικά. Βρήκατε πλέον τον καλύτερο τρόπο να ακούτε τις αγαπημένες σας ηχογραφήσεις από την Eurovision αλλά χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις στην ποιότητα της όρασης σας. 

Όλοι οι μηνιαίοι φακοί επαφής Ultra της Bausch and Lomb βρίσκονται εδώ.

 

 

Στα οπτικά Αβράμης θα βρείτε ετοιμοπαράδοτους και στις καλύτερες τιμές τους αγαπημένους σας φακούς επαφής, διαλέξτε τον τρόπο παράδοσης και απολαύστε μια απίστευτη εμπειρία όρασης. Αν είστε νέος χρήστης φακών επαφής και είναι η πρώτη φορά που θέλετε να τους δοκιμάσετε, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με το άριστα εκπαιδευμένο μας προσωπικό ώστε να μάθουμε μαζί τον σωστό τρόπο που πρέπει να φοράμε τους φακούς μας καθημερινά. H προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορείτε να μας βρείτε είτε στο φυσικό μας κατάστημα Ερμού 7, Σύνταγμα Αθηνών (στην καρδιά της Αθήνας) είτε καλώντας μας στο 210 3310 488 είτε με mail στο [email protected].